Jaarsymposium VNHC

Aanmelden

5 oktober in Woerden

Aanmelden

Aanmelden voor de Jaarsymposium VNHC doe je door op onderstaande button te klikken. Een nieuwe pagina wordt geopend en brengt je naar ons online registratiesysteem Edison. Kosten voor deelname zijn € 75 voor AIOS en paramedici, € 125 voor medisch specialisten, hierbij inbegrepen zijn deelname aan het wetenschappelijk programma inbegrepen en het diner.

Aanmelden

Doelgroep

Professionals die werkzaam zijn in de hoofdpijncentra, (kinder)neurologen, kinderartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en overige zorgprofessionals met belangstelling voor hoofdpijn.

Accreditatie

Accreditatie zal worden aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Neurologie, Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en het Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register.

Annuleren

Tot 2 weken voor aanvang van het symposium kan er kosteloos worden geannuleerd. Annuleringen kunnen gestuurd worden naar info@debaar.net. Je ontvangt een bevestigingsemail, waarna je annulering definitief is. Bij annuleren na 22 september zal het volledige bedrag in rekening worden gebracht.

Vervanging

Wanneer je niet aanwezig kunt zijn, maar je al wel hebt aangemeld, kun je een collega laten gaan. Dit is altijd kosteloos. Stuur een email naar info@debaar.net, met daarin de gegevens van je collega. Wij zetten de inschrijving dan om.